Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Случайното интервю

...
Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Случайното интервю
Коментари Харесай

Илиян Василев: Волгин по санкционираната Россия-1 - БНР да вземе ...

Илиян Василев, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

" Случайното " изявление на Волгин с канал Россия-1 ме принуждава да задам следните въпроси.

1. На какво съображение Министерство на външните работи е издало виза и позволение на екипа на тази съветска публична медия, която е неразрешена за лъчение в Европейски Съюз, да влезе в България и да прави изявленията и то по празници, откакто техният Министерство на външните работи (Министерство на външните работи, бел. ред.) изгони и последния български публицист и на процедура сме в режим на взаимна възбрана за публицисти?

 

Този въпрос е още по-смислен в подтекста на очебийния факт, че тази телевизия " води война " против България с материалите, които прави, в тази ситуация - с излъчвания, които разделят българското общество. За сведение на минувачите, с цел да работи в София, екипът на Россия-1 е получил визи и то не туристически и би трябвало да е оповестил задачата на визитата си. Значи някой в Министерство на външните работи му е оказал помощ.

2. Ръководството на БНР би трябвало да вземе ограничения, тъй като явно Волгин е ампутиран от възприятие на колегиалност и взаимност, откакто дава изявление на канал от страна, която изгони личния сътрудник на БНР в Русия? Ако приемем, че сме в положение на война, и сега Кремъл е задействал всички съветски служби и пропаганди да работят против България, държавното управление и най-много същинската атлантическа част в сглобката, то дейностите на Волгин са съставомерни. Няма да употребявам правосъдните стандарти на Русия в този миг - " за дискредитация на армията ", а нашите лични - " за слагане в услуга на непозната страна ". Аргументът " независимост на словото " не касае непозната агентура и дейности срещу законно определените управляващи, който подтиква " ерес " сред " елементарните " хора и управляващите - основна опорна точка на Кремъл.

Пропагандаторът Волгин отбрани и която прикани за нова окупация на България от страна на Червената войска. Защото Възраждане, Българска социалистическа партия и всички проруски сили другояче власт няма да помиришат.

Та въпросът ми е, за какво управлението на БНР не глоби тази обикновена липса на взаимност на Волгин с негов сътрудник?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР